2011-03-26

Div cykling

Idag blev det lite av varje cykling. Det började med ca 10min asfaltcykling fortsatte med 35min skoterspår med mycket backe i början. Efter det blev det lite grusvägcykling det var faktiskt grusväg utan is eller snö på. Kom in på en skoterled igen. Det bar iväg uppför igen men väl uppe på höjden så var det fina spår hårt och fina med lite velodromkurvor bitvis riktigt skoj att stå på i spåret. när det börjar få utflör så får man hålla igen lite så man inte kommer ut på ett svallis parti. Det ärriktigt skoj när man kan stå på på skoter spåren.

Utsikt från första backen jag körde.

Här ifrån kom jag. det var en fin utförskörning.



Slingrande skoterled igenom skogen

Kom fram till Reptjärn



Slogbod vid Reptjärn
Cykelpasset slutade med att anslöt mig med de som skulle ut och köra distanspass från klubben idag. Jag hängde med dem i ca 30min innan jag vände hem själv. Det blev 1timme asfalt cykling på slutet.
Totalt var jag ute i 3tim
1,15timme skotespår
35min grusväg
1,10timme Asfalt
/Christer





2011-03-20

Distanspss

Idag blev det ett distanspass på 3 timmar med fika som inte hör till vanligheten när jag kör distanspass. Idag blev det fika på Torsångs kafé. Det känns i benen nu efter 5,5 timmar träning på 2 dagar. Det är väl så det ska vara.

//Christer

2011-03-19

Äntlgen cykling

Idag var det första passet efter min förkyling. Det fick bli ett rullpass in till Falun T&R. Det var inget problem att få upp pulsen efter 10 dagars ofrivillig vila. Det är skönt komma igång igen med träningen.

//Christer

SNÖ SNÖ SNÖ

Igår kom det ca 15cm snö!! Vad ska vi med snö till jag vill ha bara fin vägar och stigar NU. Så man kan träna ute ordentligt. Idag verkar det bli fint väder iallafall. Det kan ju bli en fin dag. får se vad vad man ska ta sig till idag. Ute cykling hägrar ju när solen skiner. Det blir säkert lite teve tittande efter som det är Sv skidspelen i Falun.

//Christer

2011-03-15

Förkyld

Har varit förkyld sedan i lördags så det är till att vila.

//C

2011-03-10

3 dagars träning

Nu har det blivit 4 träningspass under 3 dagar 2 TC pass och idag blev det 2 löp pass ett morgon pass till jobbet det är lite segt när man sticker ut kl 06:00 på morgonen. Hem från jobbet blev det oxå med några kortare intervaller med utfall. Just nu börjar man bli trött.
Hare bra.

//Christer

2011-03-06

Cykling på skoterspår

Efter om det fortfarane vinter så får man roa sig med att cykla på skoterspår. Idag var det som att cykla på ett mjukt motionsspår. När det är som bäst så ska det ha varit dagsmeja dagen före och minusgrader när man sticker ut men så här års får man sticka ut på förmiddagen innan det blir förvarmt ute.

En "liten" uppförsbacke
Man kommer förbi små stugor iband som man
aldrig kommer förbi annars.

Har man kört uppför ett tag så brukar man få
en utförsbacke. Det gäller att hålla sig i spåret
hela tiden annars kan det lätt bli en dykning
i snön.
//Christer







2011-03-05

Snabb distaspass idag

Idag skulle det bli ett distanspass men efter som det var skidor på TV:en kl 12 så fick det bli ett lite kortare pass. Vi skulle träffas på klubben kl 10. För att få lite mer tid så tänkte jag sticka ut kl halv 9 men kom inte iväg förens kl 9:15. Körde på lite innan jag skulle träffa de andra på klubben. Så det blev långbacken upp mot Bjusan tänkte att jag skulle kunna ta skoter spår uppe där men det gick inte. Det blev till att vända ner ingen. Väl nere så blev det skoter spår i ca 3km. När vi kom iväg från klubben så blev det att köra i motvind. Det blåste emot ganska bra så det blev ganska hårtpass. När vi nu fick kämpa i motvinden så var det bara att fortsätta köra hårt när vi vände hemåt Så det fick bli ett snabb distanspass av lite länge modell. Jag fick ihop 2h 50min. Jag blev iallafall riktigt trött när jag kom hem.

//Christer

2011-03-02

Test mm

Nu var det några dagar sedan jag skrev något här. Igår var jag och gjorde ett konditionstest. Det var ett Padilla test. Det var Isak Srömberg som gjorde testet i Vansbro. Det var intressant test bland annat så fick jag veta min maxpuls som jag tidigare bara har uppskatta . den blev 4slag lägre än vad jag uppskattade tidigare.

På jobbet idag blev det paketkörning. Jag fick köra ett område jag inte har kört på ca 10-12år men det gick ganska bra efter omständigheterna Dagens träning blev ett "spnningpass" med klubben. Jennie som har passet kör cykelinriktat pass idag blev det 4st 4x4 och 2 st 4min 15x15sec och 2 st 4min 40x20sec det känns bra passen hon kör.

//Christer