2011-09-30

"Ny" träning

Idag har jag tränat styrekträning det var första passet sedan 23/2-2010. Så det var ett tag sedan jag syrketränade. Efter som jag har ändrade arbetsuppgifter så kan jag träna på lunchen. Det blir ganska tidseffektift då. Idag blev det ganska lugn så man inte drar på sig allt för mycket träningsvärk.
//C

2011-09-24

Löpträning

Då var det 3:e lördagen på rad jag springer på morgonen. Idag blev det nytt rekord på de 10,5km jag springer tiden idag blev 49,03m. nu är det bara att få lite mer fart så jag kan pressa tiden lite till. Tänkte att jag skulle komma ner till 45m på min milslinga.
//C

2011-09-21

TCT tävling igen

Då har jag kört TCT tävling igen. Den här gången gick tävlingen upp emot Idkeberget och mål i Tunahästberg. Vi var väl ca 20st till start. Det gick ganska lugnt i början. Det var väl några utbrytnungförsök emellan åt men ingen som var riktigt farlig När vi körde uppför långa backen för andra och sistagången så kändes benen ganska hyfsade så gick jag upp drog sistabiten av backen. När vi kom upp så kom klungan ångande och det var ett gäng på 5 man som kom iväg. Vi körde på och försökte komma ikapp men det var fler och fler som tappade i klungan vi blev 4 st som kunde ta upp jakten på klungan. Men även jag tappade gruppen så det blev till att hålla farten uppe så att inte klungan skulle komma ikapp mig. Jag kom ikapp en kille som även han tappade gruppen. I sista backen så kom jag ikapp en till. I mål blev jag 8a det får vara OK så här sent på sesongen och att jag har tränat sparsamt sista tiden.
//Christer

2011-09-12

MTB KM

Idag var det dags för MTB KM. Den kördes kördes i Plättbacksbanan. Det banan är en ganska teknisk bana och varvet är ca 5km. och med ca 85höjdmeter per varv. Direkt i starten tog Roger ledingen jag la mig på hans hjul och körde lite avvaktande för att se hur hårt han skulle köra. När vi gick in i första tekniska partiet så strulade han lite han fick några stopp vid första stället där det gick att att gå förbi så gick jag förbi. Det var bara att köra på i ledingen nu. Men när vi kom till den längsta backen så kom det en ungdom och gasade förbi mig. Men Roger tappade lite i backen men jag bävade lite för utförs körningen för där kanske Roger skulle komma ikapp men han kom aldrig ikapp riktigt. När vi kom ner på slätåkningen så tryckta jag att han tappade lite igen. Så det var bara att hålla tempot uppe och se till att Roger inte km om. Jag lyckades med det och vann med ca 20sec.
Nu är det bara att fundera om jag ska åka Svealandsmästerskapet. Det är inte smycke tid att fundera på ett par dagar.
//Christer

2011-09-09

MTB cykling

Nu var det att tag sedan jag körde MTB. Sista gången jag körde var Finnmarksturen sedan dess har jag bara tvättat cykeln. Det har bara varit lite löpning och något LVG pass.
Idag blev det iallafall MTBen som skulle luftas. Varje gång jag har tänkt och sticka ut på MTBen så har det spöregnat. Så här slutet på säsongen så är man ju riktigt motiverad för träningen i regnväder. Jag har inte haft några planerade tävlingen framöver. Så därför har träningen stått lite vid sidan. Ska försöka att motivera mig för Svealandsmästerskapet i MTB.
Det är även lite byggnationer här hemma som skall fixas under hösten. Få se hur mycket träning det blir i höst.
Tjingeling
Christer