2012-09-30

Ett lätt pass

Det har varit sparsamt skrivande på sista tiden det har även sparsamt tränande oxå. Men det blir något cykel och löppass i veckan iallafall. Det är mycket jobb med huset just nu. Håller på att fixa med att få in en kamin i huset. Ska även färdigställa övervåningen efter husutbyggnaden. Nu är det bara spackling och tapetsering kvar.

Idag blev det iallafall ett höstspass på MTBem. Det blev ett pass på 1:30h. Det har ju regnat en del sista tiden och det märkets i skogen det var mycket blötare än vad det brukar vara.  Var ut på lite ställen som det var länge sedan jag varit på. Dom har gjort lite kalhyggen på en del ställen.

Här var det skog förra året. Nu blev utsikt över norra Borlänge
 

Vid träden går en stig som passerar vägen. Innan det blev hygge var det en fin stig.
 
Nu blev det vägen hemåt istället för stigen som jag hade tänkt. Jag provade inte ens stigen det brukar vara ganska sönder kört när det gjorts hygge.
 
//Christer
 
 

 
 

2012-09-15

MTB och LVG KM + TCT

Här har dte varit skrivtorka!!

Tisadg 4/9
Har kört MTB KM. Varvet var gsnska kort bara ca 2,5km långt. Det var ganska lätt åkt försat delen sedan kom första backen. Efter den så blaev det ett lite knixigt parti med kurvar och drops. Sedan blev det utför körning som var små stökig med stenar under gräs och mossan. Vi fortsatte uppför igen. det forsatte med ett parti med mycket rötter och stenar. Banvarvet avslutades med ett parti med några snäva kurvor med en kort backe i. 

Det var förhållandevis många till start. Efter som startaen gick ganska sent så blev det ett ganska kort race 4varv för min del. Starten gick hyffsat men inte som det brukar göra men var med lite iallafall när jag kom till andra backen på första varvet så körde P Moris om mig. När vi kom in i det tekniska partiet så körde jag ikapp honom lite. När vi nästan kom till varvningen så stannade Moris pga punktring. Efter det så var det bara att hålla farten uppe. Det gick vägen och jag vann vår klass.

Onsdag 5/9
TCT race igen. Dte var dags för Idkeberget igen. Känndes ganska bra. Jag var med och körde en del var även med ända in mot slutet men då tappade jag lite. Men var relativt nöjd efteråt.

Onsdag 12/9 TCT och LVG KM
Vi b.rjade med ett kortare TCT race  på 25km. Gick hyffsat.
När vi skulle starta KMet så började det regna. Vi skulle köra varv på en ca 3km bana med en backe.  När vi hade kört ca 1,5 km så gick jag på hjulet på han som var före mig och jag la ikull mig dkirekt. Slog i axeln men fortstte alla varven så gott som själv. Bra för självförtroendet att inte bryta. Rullade hem blöt och kall.

//C

2012-09-02

Händer inte mycket nu

Nu händer det inte så mycket här. I tisdags var jag och Åsa H och körde korta intervaller, vi var ute i 1:15h körde 5st 2mintare och 5st 1minutare.

I torsdags var jag med Stickan E och hjälpte honom MTB KM  banan. Körde även något varv på banan.

På fredagen var jag ut och sprang 10km det var länge sedan jag var ute och sprang så långt. Det kändes i benen efteråt. Men det ska väl kännas när jag inte springer normalt på sommaren.

Lördagen blev det intervaller igen. Den här gången med Roger K och Åsa. Det var korta intervaller igen men vi började med 1st 8minutare körde sedan 4st 2minutare och 1minutare. Det är så att Åsa ska köra sitt första tävling för i år till helgen i Ramnäs. Det var 8år sedan hon körde där sist förutom att hon körde LVG SM 2011 så har hon inte tävlat på 8år.

Idag Söndag blev det rulla lite med MTBen. Jag och Roger K körde ett par varv på KM banan och sedan snurrade vi lite innan vi rullade hem.

Nu är det dags att leta på kudden så man får tillräckligt med sömn. Det är ju nackdelen när man börjar kl 05:30 på mogonen. Fördelen är ju att man slutar kl 14:00 då kommer man hem och kan träna.

//Christer