2014-04-27

Nu var det ett tag sedan det skrevs något här

Det är kanske dags att skriva lite här igen. Det har varit lite som har hänt i alla fall sedan sist jag skrev något. Har varit bl.a. i Italien och cyklat en vecka.


Italien. 5-12 April
Det var första gången jag var utomlans och cyklade. Vi var ett gäng på 38st som åkt dit. Vi delade in oss i 3 olika grupper. Det blev så att jag hamnade i en "snabbaste" gruppen. Så första dagen körde vi nästan 6 timmar och nästan 3000h/m . Vi fortsatte 2dagar till med pass på ca 5,5timmar per dag och ca 2300h/m per dag. Jag kan säga att jag blev ganska mör och summa ben. 4:e dagen regnade det på förmiddagen men vi var 7st som gav oss ut i regnet. Men efter ca 45min cykling så var vi 5st som vek av och skulle ta oss tillbaks. Men efter ett tag så slutade det regna  så vi fortsatte en bit till. Passet blev 2:20tim och ca 600h/m ett ganska lugnt pass. Veckan fortsatte i samma takt som början av veckan. Sista dagen hann vi med ett pass på 2tim .  Det blev ca32timmars cykling ca 75mil och en massa höjdmeter.


Efter Italien resan har det blivit fokus på MTB cykling. I helgen körde jag Kolmårdsbiken för första gången. Det var en ganska trevlig tävling förutom en del blöthål, vissa var lite för blöta. Men jag märkte att jag måste jobba på att få lite mer fart i skogen. På grusvägarna gick det hyffsat. Det mest intressanta var att jag fick DNS (ej startat) fast dom speakern ropade upp mitt namn när jag gick i mål.


//Christer