2014-12-23

Inledande av Julen

Då börjar jag min Julledigheten med ett TC pass. Vi får se hur det fortskrider under ledigheten. Om jag kan hålla i träningen å inte äta för mycket god mat och gosaker.
/C

2014-12-12

Morgon träning

Det fick bli ett morgonpass på Monarken idag. Körde 4 minuters intervaller igen med lite special före och efter . Idag kändes det ok mot onsdagens pass. 
/C

2014-12-10

BCK´s "Spinningpass"

Idag på "Spinning" passet som egentligen inte är ett spinning pass men väl ett TC pass med varierade intervaller. Silva som håller i passet tycke att vi skulle köra 6st 4 minutare med varierande kadens.
Kände redan i början av passet att idag skulle det bli tungt. Dom två första intervallerna gick hyffsat men sedan blev det bara segt. Fick varken upp pulsen eller hade något tryck i benen. Det var nog det sämsta träningspasset på länge. Det beror nog på gårdagen löppass. Det passet kändes riktigt OK.
Nu är det bara att bryta ihop och komma igen :) . Nya tag nästa gång.


/C  

Löppass

Igår blev det ett löppass med backintervaller. Det blev nytt prson bästa i backen som jag brukar köra i. Idag känns det i benen att jag tog i i går. Körde även utfall i återhämtningatna.
/C