2012-05-23

Kört TCT tävling

Idag var det dags för TCT race med racern. Dagens race gick i vid  Rexbo-Rönnäs-Sågmyra och mål i Solarvet. Till målet är det ca 3km uppförvar av de sista 1,5km är det grusväg.

Här är vi (ca 25st) på väg mot starten. Det är en blandad gäng av cyklister. Från 15år till H50 gubbar. På den bilden  ser vi bl a  bloggaren Henrik Öjer i svart.






 Samling innan start vi blev ca 40st som kom till start.
När starten gick det ganska lugnt. Men det var en grupp på 6st som kom iväg i början men de blev inhämtade. När vi kom halvägs ungefär så började backarna. Vi var en enda stor klunga. I första backen så började det spricka upp. Det blev nog 4grupper jag kom med i andra. Vi hade samma avstånd till första gruppen hela tiden. Till slut så jobbade vi ikapp första gruppen. När vi hade ca 7km kvar. Nu var det bara att hålla i fram till sista backen. När vi kom in i backen så började gruppen spricka upp. För min del gick det inte att vara med benen hade tagit slut så jag körde mitt tempo upp.

Här är det en del efter målgång.  Det blev en bra genomkörare in för Borlänge Tour. Hela loppet kändes bra.                                                         ´

//Christer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar